Проблем със спирачки.

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Проблем със спирачки.

Мнениеот Destroyable » Сря Май 14, 2014 4:04 pm

Здравейте, спирачките ми са Avid Elixir 5 и лостчетата потъват много ( почти до грипа ) . Смених накладки, пренапълних масло и пак същото. Когато не карам почват да потъват повече, а като покарам хващат от по-рано .. Казаха ми, че трябва да сменям бутала от 50-70 лева за едната спирачка. Не ми се вярваше много така че поразпитах и един друг човек ми каза, че мога да ги пратя в сервиз в София за обезвъздушаване и там ще ми ги оправят.
Искам съвет какъвто и да е било, но и главно питам мога ли да ги пратя в този сервиз http://jester.bg/ без упастност за спирачките ми. И ако някой има мнение за сервиза :dontknow: ... Благодаря предварително :))
Destroyable

Рейтинг: 1138

Re: Проблем със спирачки.

Мнениеот mopper » Сря Май 14, 2014 7:05 pm

Най-вероятно е точно въздух в спирачките, т.е. са за обезвъздушаване.
Мнения за сервиза можеш да намериш в тази тема viewtopic.php?f=3&t=71325
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Аватар
mopper

Рейтинг: 1256

Назад към Веломеханик