d444 написа:Това съм го преглеждал вече. Интересува ме марката минерално масло и конкретните параметри на това което Cross са използвали за моите спирачки. А много се съмнявам това да е шиманско минерално масло!!!
d444 написа:Ще добавя, че след подмяната на минералното масло установих , че болта който спира и пуска течността долу при цилиндрите след като е затегнат до край продължава да засмуква въздух и се наложи да го затягам с помощта и на клещи !!! И сега така съм го стегнал , че имам чувството че като го развия следващият път ще се наложи да си купувам нови спирачки. Според мен е заминало уплътнението. И точно заради това се съмнявам в качеството на старото минерално масло!!!
Boyan1984 написа:Абе човек, кво се палиш толкова. Аз в задната спирачка още съм с това жълтото, то си е фабрично шиманско с което пълнят хидравликите. После вече самата разфасофка за пазара е в червено. Поне така ми го обясни човека дето е дистрибутор на Крос в нашия град.
Аз карам Крос grx9 и е същата работата.
d444 написа:Bio става въпрос за номер 7,8,9 от диаграмата. Това съм го стегнал така както тираджия стяга колелетата си:)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта