Бандажни гуми

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Бандажни гуми

Мнениеот ЕДИН ЗАВЕТ » Пон Мар 16, 2020 8:41 pm

Преди няколко години тези гуми се появиха на пазара, а преди това тук имаше статия /струва ми се от Админа /. Високата им цена ,или нещо друго не им позволи масово приложение. Сега ми попадна велосипед с подобна гума -внос втора ръка ,но каплата трябва да се смени, а гумата е нова 26 х 1,75. По спомен гумите имаха друго име. Та въпросите ми са: Някой ползвал ли е подобни гуми ,тънкости и специални изисквания за тях-знам че се продавт комплект със щанги скоби за вътрешно захващане. Моля за компетентни съвети, или да ме насочите към клип за монтаж и демонтаж. Благодаря ! :wavey:
ЕДИН ЗАВЕТ

Рейтинг: 1183

Re: Бандажни гуми

Мнениеот IvanTheMan » Пет Мар 20, 2020 6:25 pm

Нещо бъркаш понятията, аз лично не разбирам за какви гуми говориш
IvanTheMan

Рейтинг: 1110

Мнениеот valsbak » Пон Мар 23, 2020 6:15 pm

Верни са спомените ти. Имаше споменаване за такива гуми, но беше доколкото си спомням по телевизията, Eurosport ако не се лъжа. Продаваха ги в Драгзона, производство на Tannus - https://tannus.com/tires. Водят се airless tires. Сега ги няма сякаш в България. На сайта им има клип как се поставят. Все пак виж каква марка е гумата ти и потърси в нета.
valsbak

Рейтинг: 1280

Мнениеот IvanTheMan » Пон Мар 23, 2020 7:04 pm

Извинявам се, погледнах какво е сложил колегата, не бях виждал и чувал за тази измишльотина
IvanTheMan

Рейтинг: 1110

Назад към Веломеханик