Димитър Вергиев написа:След разговор с механик във вело магазин и човек който кара с така дупчени шини а и след моето дупчене съм сигурен че здравината ще си е както преди![]()
Димитър Вергиев написа:След разговор с механик във вело магазин и човек който кара с така дупчени шини а и след моето дупчене съм сигурен че здравината ще си е както преди![]()
Alpina написа:Димитър Вергиев написа:След разговор с механик във вело магазин и човек който кара с така дупчени шини а и след моето дупчене съм сигурен че здравината ще си е както преди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Господ здраве да ти дава...
bikerider написа:@Вергиев: толкова ли няма откъде да спестиш тегло, че дупчиш шината? Има здрави шини, които са така надупчени, но те са здрави, не са произволни шини.
Баси, вместо да си махнеш вътрешната гума и да спестиш 100-200 грама, тоест да забравиш за спуквания!!!, да олекотиш въртящата се маса, да намалиш съпротивлението при въртене, ти си дупчиш шината за да спестиш 30-50 грама, въпреки, че не си наясно дали ще издържи. И ти се имаш за колоездач?
Димитър Вергиев написа:... не моля да пишат хора които са наясно..
Димитър Вергиев написа:... сички дето писаха в тази тема хал хабер си нямат от стила който карам ...
Димитър Вергиев написа: ще има ли проблем в здравината или не
Димитър Вергиев написа:Местонахождание
Димитър Вергиев написа:или си на 30-40год...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта