от какво може да се е получило и как да се fix-не?

Аз също имах подобен проблем. Оказа се че трябва само да се регулират скоростите.XEK написа:значи не знам какво стана, нищо по-различно не съм правил, но днес като кача на 2 и 3 отпред и 6 и 7 отзад и въртя почва да прескача веригата и то през оборот, карах на витоша(сняг) и преди съм карал но без проблеми
от какво може да се е получило и как да се fix-не?![]()
Виж на дерайльора отзад врътката на жилото. Оттам го регулирай.
Admin написа:Провери дали не се е разхлабило жилото на предния дерайльор.
outfaced написа:Виж на дерайльора отзад врътката на жилото. Оттам го регулирай.
той пък щот е казал къв му е дерейльора![]()
и поне аз си регуулирам първо с врътката отпред на шифтърите ...
M1010X написа:Хм... с тоя сняг... И едва ли си се сетил да я смажеш отново. Може би точно в това е проблемът?
triple G написа:M1010X написа:Хм... с тоя сняг... И едва ли си се сетил да я смажеш отново. Може би точно в това е проблемът?
Тъп въпрос но искам да питам какво общо има честот падането на веригата с смазването на веригата.
XEK написа:значи дерейльора ми е shimano acera
веригата не ми пада, просто като въртя прескача, като прескача само на висока скорост 7-8 отзад и 3 отпред, смазах веригата преди да карам днес, на 3 месеца ми са частите, без голям тормоз
ще пробвам утре да настроя с врътките
Благодаря на М1010Х!
XEK написа:значи не знам какво стана, нищо по-различно не съм правил, но днес като кача на 2 и 3 отпред и 6 и 7 отзад и въртя почва да прескача веригата и то през оборот, карах на витоша(сняг) и преди съм карал но без проблеми
от какво може да се е получило и как да се fix-не?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта