D-RIDER написа:Пречи ли да имаш отзаде 8 венеца а командите ти да са за 6 скорости.Мерси предварително.
RAM-FR написа:Добре де никой ли не се сеща, че има разлика в разстоянието между венците на 6 и 8 скоростните венци ?!?!?
axelmax написа:ама никой не се сети ,че деоретата са за 9 скорости![]()
Isidor написа:axelmax написа:ама никой не се сети ,че деоретата са за 9 скорости![]()
Разреши ми да те светна - дерайльорите с повече скорости могат да бъдат настроени да работят и с по-малко скоростни венци от самите дерайльориЗа пример мога да дам себе си - имам 8 венеца, но карам с Deore и е настроено така, че да си щрака 8 пъти
. За обратното, т.е. по-малък обтегач с повече венци...... Е, не знам. Някой по-знаещ да каже, но мисля, че е невъзможно
.
axelmax написа:аз пиша за команди ,да ТИ светна![]()
иначе тея ограничителни болтове са за това ,оптегача да не ходи в спиците
например има и дерайльори за 6-ца дето сигурно и 8-ца хвашат като им се изпили забчето дето опира ограничителния болт,ама това си е гадно
Teodor40 написа:Иначе има разлика в стъпката м/у 6 и 8 скоростните венци. Т.е. ще трябва прецизна настройка и пак няма да включва добре сигурно и ще шуми.
D-RIDER написа:Пречи ли да имаш отзаде 8 венеца а командите ти да са за 6 скорости.Мерси предварително.
D-RIDER написа:отзаде 8 венеца
did написа:блокове зъбчатки шестица
D-RIDER написа:Пречи ли да имаш отзаде 8 венеца а командите ти да са за 6 скорости.
RunningWild написа:Купи си команди има евтинки
botroid написа:A има ли разлика в стъпката м/у 7 и 8 скоростните венци? Тези команди са изгодни като цена и се чудя дали ще паснат на касета Асера с 8 венеца.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта