Пукат ми чашките

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Пукат ми чашките

Мнениеот Mairomaster » Сря Юни 18, 2008 9:57 pm

Е разбрах, че е модерно да ти пука нещо, че рекох и аз да пусна една темичка :D Пукат ми чашките VP-A77 са с полукапсуловани лагери. Става при номера при които прехвърлям тежестта към предницата (градуси, предни задни и т.н.). Няма още осезаем луфт, но се чудя дали ще се скапат бързо чашките от тук нататък и има ли смисал да копувам от сега още нови, а съм леко зле с парите в момента.
e-mail: [email protected]
Mairomaster

Рейтинг: 1120

Re: Пукат ми чашките

Мнениеот Editor » Сря Юни 18, 2008 10:07 pm

Mairomaster написа:Е разбрах, че е модерно да ти пука нещо, че рекох и аз да пусна една темичка :D Пукат ми чашките VP-A77 са с полукапсуловани лагери. Става при номера при които прехвърлям тежестта към предницата (градуси, предни задни и т.н.). Няма още осезаем луфт, но се чудя дали ще се скапат бързо чашките от тук нататък и има ли смисал да копувам от сега още нови, а съм леко зле с парите в момента.

Защо първо не пробваш да сложиш малко грес ?
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Re: Пукат ми чашките

Мнениеот THEZOGGO » Сря Юни 18, 2008 10:09 pm

:offtopic:
Защото
Mairomaster написа: е модерно да ти пука нещо.

:(
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Вилката » Сря Юни 18, 2008 10:32 pm

А греста не е ли по-скоро заглушаване на звука и затваряне на очите пред реалния проблем? По-добре е да се потърси причинителя, а не да се премахне последицата.
Започни от проверка за луфт в челото (например)...

Сори, нямало луфт, май трябва да лягам по-рано ;) Все пак мисля, че греста не е решението. Разбира се е необходима де...
Последна промяна Вилката на Сря Юни 18, 2008 10:57 pm, променена общо 1 път
Аватар
Вилката

Рейтинг: 2000

Мнениеот Editor » Сря Юни 18, 2008 10:52 pm

Вилката написа:А греста не е ли по-скоро заглушаване на звука и затваряне на очите пред реалния проблем? По-добре е да се потърси причинителя, а не да се премахне последицата.
Започни от проверка за луфт в челото (например)...

Момчето е споменало ,че няма луфт в чашките!А причината подари която пукат е точно липса на грес.Но все пак разгледай и за нещо нередно макар ,че не вярвам да им има нещо ТОЧНО на тези чашки.
п.с
И все пак си разгледай и рамката за пукнатини , защото понякога при наличие на пукнатинка пак пука.
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот Kolelorider » Сря Юни 18, 2008 10:59 pm

А ти първо го виж как кара и тогава вярвай/не вярвай :P Може пък да е от непрекъснатото аграрене в продължение на година :dunno:
Kolelorider

Рейтинг: 1160

Назад към Веломеханик