Искам да си монтирам водача според документацията на Шимано което е описано по ето този начин:

Всичко ок , но когато монтирам водача върху ISCG адаптера на мястото на вътрешния спейсър за да пасне както трябва плочата на една линия с ролката трябва да сложа още 2 спейсъра (несъвместимо според Шимано и досега го бях карал така), при най-вътрешно положение на водача (защото с водача идват шайби за поставяне между пластмасовите компоненти и алуминиевата част на която се монтират). Плочата ми е монтирана от вътрешната страна на паяка. Ако я преместя от външната страна chainline-а значително се прецаква. Мислил съм и вариант да обърна планката-преходник обратно и да монтирам водача от вътрешната и страна но водача опира в ISCG ушите на рамката и няма как да стане по този начин. Тъй като вече едно средно замина и не искам второто ми да замине за толкова кракто време искам да го монтирам както трябва, даже се погрижих рамката да бъде фейсната при когото трябва

Варианта който ме устройва перфектно в случая е да се избегне монтиране на водача към ISCG адаптера и да се монтира директно за средното като спейсър без проблеми, или да търся планка за този водач която да може да се монтира директно на стария тип ISCG уши. В много много краен случай съм склонен да сменя водача с друг . Курбели няма да сменя защото този интерфейс много ми допада. Та ..... какво да правя ?