Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Kak po - dqvolite da mahna prednite venci i kurbelite bez da gi precakam nepopravimo?
Zashtoto probvah ama sa aluminievi i sa hvanali zdravo nqma vadene
Трябва специален инструмент за свалянето на курбелите. Ако нямаш такъв, въобще не се опитвай защото 100% ще ги повредиш. По-добре ходи на майстор или си купи такава джаджа (преди време имаше във Веломания, скоро не съм ходил и не знам).
Изглежда горе долу така :
10x pone znam kakvo da tyrsq a ako instrumentcheto struva pod 20lv znachi si izplashta parite za maistor
[/quote]
15лв. е във Веломания. Направо ги накарай да ти обяснят и как се работи с него - лесно е. Само един съвет - тази част, дето се навива в курбела, хубаво я навий навътре, лекичко я стегни и с гаечен ключ, че иначе можеш да си извадиш резбата на курбела, което е много, много лошо.
Успех!
Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.