http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3606the.trademark написа:Иском да попитам при миенето на велосипеда ми от какво да го пазя и кои части могат да се повредят от водата.Има ли някъква опастност за вилката(Rock Shox- Dart 1) ако попадне вода в нея.
Прав е но трябва също така да го подсушаваш добре преди смазванеDelta написа:не го мии на автомивка,почистваи веригата венците и дераилиорите с обезмаслител а след това ги смазваи.не насочваи силни струи към средното движение и главините.
общо взето е това
spirit_fr написа:потапяш веригата или в бензин или керосин
the.trademark написа:Три пъти паднах, защото ми бадаше кракът от педала
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Admin написа:Водоструйката.....може да вкара вода на места, където не й е мястото
Това е добре за пролетта/лятото. Ние говорим за замръзнала кал.te4o' написа:Аз моето колело го почиствам така.1-во оставям калта да изсъхне.2-ро свалям я със сух парцал.3-топочиствам колелото с мокри кърпички(много добре почистват).4-то с парцал предварително навлажнен с нафта почиствам веригата (смазаката пада напълно) 5-то смазвам веригата![]()
![]()
Това е от мен
![]()
CRAZY RIDER написа:Admin написа:Водоструйката.....може да вкара вода на места, където не й е мястото
Понеже вкъщи това ми е най-лесния вариант да си измия колелото би ли споделил за кой места трябва да се внимава.Аз лично гледам при лагерите,но след всяко миене всяко едно местенце където има смазка го смазвам.
CRAZY RIDER написа:Понеже вкъщи това ми е най-лесния вариант да си измия колелото би ли споделил за кой места трябва да се внимава.Аз лично гледам при лагерите,но след всяко миене всяко едно местенце където има смазка го смазвам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта