Ozzie написа:продължавай да си търсиш трънчето
освен това, след като знаеш къде е дупката на вътрешната гума, едва ли е толкова трудно да локализираш в коя част на външната да търсиш нещото което ти създава грижи
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
И според мен просто си пропуснал втората, по- малка дупка при лепенетоKoZa V aTakA написа:може просто да е имало две дупки и да не си жидял едната
мен ако питаш гума с повече от дв лепенки няма смисъл
Ясно съм написал, че това е лично мнение. Ще обясня на какво се осланям. Всяка лепенка е различно място от нормалната материя на гумата, допълнително залепена, следователно потенциална "бомба", ако мога така да перифразирам. Не ми излизайте с номера, че както си я залепиш, така ще си я ползваш, винаги има шанс да се повреди, по- голям от всяка друга нормална точка от гумата. Кръпката, колкото и да е добра пак си е кръпка. Да не говорим, че гумата става малко по- уязвума до всяка лепенка.marsa написа:мен ако питаш гума с повече от дв лепенки няма смисъл
marsa написа:Щом е без значение, има един "чичко" в Люлин, който продава лепени 1-2 пъти гуми по 2лв, това явно е вариант да спестие някой лев. Дори са вулканизирани, а не лепени с лепило
marsa написа:карам шосеен велосипед и ако на гладък асфалт при скорост 60-70км/ч, гумата ми има толкова лепенки, ще ми се счупи задника
Synthesis написа:Аз карам и планински, но да лепя гума вместо да я сменя с нова е неуважение към велосипеда и към мен самия. Много по-правилно и лесно е да сложиш нова. Това с лепенето беше като карахме школниците и балканчетата, преди има нема 20 години.
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Synthesis написа:Аз карам и планински, но да лепя гума вместо да я сменя с нова е неуважение към велосипеда и към мен самия. Много по-правилно и лесно е да сложиш нова. Това с лепенето беше като карахме школниците и балканчетата, преди има нема 20 години.
Synthesis написа:По разчистените пътеки си карам шосейката. Принципно сте прави, аз пукам по 1-2 гуми на седмица, но ако пуках по няколко на ден примерно щях да се замисля.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта