някакви идеи за направата на ключ
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
не в това е въпросаDarkness написа:Най - добре отиди в някой сервиз да ти направят профилактиката.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
не влизат понеже главата на болта (където трябва да застане ключа/камъчето) е по-навътре, а отвора (дупката) оставена за инструмента е малка... за това направих тази тема ... а за самото отваряне/затваряне на вилката прочетох достаИначе аз на сънтура си го развивах с камъните от дрелката
dimochito написа:Реших, че е време да си направя профилактика на вилката (MZ Dirt Jumper 3 (2004) ако има някакво значение) обаче ударих на камъкотдолу болтовете са много гадни (защо някой би направил това?!?) самият болт е скрит надолу а отгоре (това което стърчи) е заоблено...
някакви идеи за направата на ключ
така не се ли отслабватPtD написа:Аз си престъргах един от камъните на гедорето...
чи свещите не се развиват с 12 (поправете ме ако бъркам но мисля че са с 20+) ако мога да намеря от някъде (лява ръка десен джобНо някой ми каза, че ключ за свещи на кола ставал.
dimochito написа:така не се ли отслабватPtD написа:Аз си престъргах един от камъните на гедорето...![]()
dimochito написа:чи свещите не се развиват с 12
dimochito написа:така не се ли отслабватPtD написа:Аз си престъргах един от камъните на гедорето...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта