Lovemachine написа:Виж за оста каква е незнам .... оригиналната си е на колелото ... Главина формула преди беше на Дарт 3 монтирана ... ма при монтажа на вилката казаха че няма проблем да остане старата ос .... + това не карам кой знае колко ектремно...
Иначе вилката дойде от германия, така че тука няма гаранция.
Lovemachine написа:но в крайна сметка е тъпо да си купувам специално по-малък при условие че имам 203ката ...
outfaced написа:Lovemachine написа:но в крайна сметка е тъпо да си купувам специално по-малък при условие че имам 203ката ...
Що да тъпо ... аз за АМ велосипед го направих това, на теб за къв ти е 203 за ХС само мога да ти се чудя.
Не се научихте, че в колезденото повече (ход, диск, големина на гуми и тн.) не винаги е по-добре.
outfaced написа:Lovemachine написа:но в крайна сметка е тъпо да си купувам специално по-малък при условие че имам 203ката ...
Що да тъпо ... аз за АМ велосипед го направих това, на теб за къв ти е 203 за ХС само мога да ти се чудя.
Не се научихте, че в колезденото повече (ход, диск, големина на гуми и тн.) не винаги е по-добре.
HepBeH_XaMcTep написа:Абе спирачната сила никога не е в повече...
Можеш да се научиш да спираш плавно с повече... но обратното не става. ....
... тъпото е да набивам 60-70 лева за нова 185ца
HepBeH_XaMcTep написа:Абе спирачната сила никога не е в повече...
Lovemachine написа:Това е и мойта теория по-въпроса. По-добре повече и неупостребено от нужно и недостатъчно. Ма ме наплашиха, че ше ебна вилката, и за това викам да се допитам и до вас, преди да е станало късно.
papi007 написа::offtopic:
Абе аз все седя и се чудя.... И се чудя..... И продължавам да се чудя, що всеки говори само за големината на диска , а не и за мощта на апаратчето... BB7 с 203 мм диск мисля че по няма да натовари вилката от 180 мм диск с Gustav-МАз ли отново съм в грешка за нещо, или
bikerider написа:HepBeH_XaMcTep написа:Абе спирачната сила никога не е в повече...
Хамстер, говориш глупости.
HepBeH_XaMcTep написа:Това ми е мненоето по въпроса и го казвам от опит!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта