Проблем със вилка SR Suntour RUX E

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Проблем със вилка SR Suntour RUX E

Мнениеот Riko » Чет Май 27, 2010 10:28 pm

Здравеите на всички. Значи имам проблем със вилката, карам sr suntour rux e която издава странен цъкащ звук.Когато вдигна предната гума във въздоха и приземя рязко издава този звук също така,също така и когато вдигна предницата и я пусна сама да падне на земята отвътре се чува странно дранчене и има малко празен ход

И друго помпих си вилката преди един месец някаде и до сега е омекнала доста но незнам от каде изпуска вуздох. :V:

Моля ако някой знае как да реша проблема да пише.
Благодаря предварително.
Riko

Рейтинг: 1200

Re: Проблем със вилка SR Suntour RUX E

Мнениеот SeSSion » Пет Май 28, 2010 1:00 pm

Може би пружината ти хлопа, ако можеш да я отвориш- сложи едно парче гума и смятам, че ще изчезне дрънченето.
SeSSion

Рейтинг: 2000

Мнениеот Decay » Съб Май 29, 2010 10:12 pm

На старата ми RST Gila T6 ми се беше получавал точно такъв звук какъвто го описваш - при вдигането на предната гума . Проблема е смачканата тапа ( или гумичка , както искате го наречете ) . За да се оправи трябва да я смениш . Ако не ти се занимава направо смени вилката . Аз така направих :D

П.П. Казвам , че при мен е станало така , не искам да кажа , че и при теб това е проблема :beer:
Аватар
Decay

Рейтинг: 1162

Мнениеот zafirovp » Съб Май 29, 2010 11:34 pm

Decay, ти като спукаш гума, байка ли сменяш. :bowdown: :beer:
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот Decay » Нед Май 30, 2010 2:05 pm

Виж ся , аз смятах скоро да купувам нова вилка и беше излишно да си губя времето и парите с RST - то :D Извинявам се , че се отклонявам от темата... :offtopic:
Аватар
Decay

Рейтинг: 1162

Назад към Веломеханик