Здравейте,имам оферта да закупя гореспоменатата вилка.Тя е 2007 година и е на 140мм ход на 10мм ос (QR).Да,но понеже ще я карам на моят Рам 4х искам да я смъкна на 120мм ход.Карал съм с вилка 140мм и с 120мм на тази рамка и определено със 120мм си е по-добра геометрията за мен.Та въпросът ми е:Може ли ходът на вилката да се намали от 140 до 120м?Чувал съм ,че има някакви втулки,чрез които се извършва промяната на хода(както е при Рокшок Реба).И тук ли е така?Също бих ви помолил,ако някой има схема на вилката,да я сподели тук,защото смятам да й сменя маслото.Сменял съм масло на Сънтър Епикон и се справих успешно,но тук устройството на вилката сигурно е по-сложно.Ако пък някой има опит с такава или подобна(Вилката е с RV система и отворена маслена баня)нека сподели как точно се сменя маслото при този модел.Моля тези,които не са компетентни да не се изказват неподготвени.Проверих из чичо Гугъл и сайта на Марзочи,но уви нищо не намерих.Ще съм ви искрено благодарен,ако успеете да ми помогнете.
Ето и 1 снимка на вилката:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=35043