Спраскани ботуши....

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Спраскани ботуши....

Мнениеот Gecata_gb » Пон Апр 25, 2011 10:46 am

Приятели здравейте ;( Някой може ли да ми каже от каде мога да взема ботуши Rock Shox Tora 289 U-turN ,или ако може Стругар да направи не съм запознат...
Праснаха се точно отгоре на моста в дясно... И незнам какво да правя :x
Аватар
Gecata_gb

Рейтинг: 1134

Re: Спраскани ботуши....

Мнениеот Gasolin » Пон Апр 25, 2011 1:19 pm

Gecata_gb написа:Приятели здравейте ;( Някой може ли да ми каже от каде мога да взема ботуши Rock Shox Tora 289 U-turN ,или ако може Стругар да направи не съм запознат...
Праснаха се точно отгоре на моста в дясно... И незнам какво да правя :x

"Моста" се казва арка и не можеш да ги направиш при стругар :D 1. Това е магнезий 2. Прекалено сложна форма е за който и да е стругар/шлосер/т.н. Единия вариант е да си търсиш другаде-счупена Тора (слабо възможно) или да сменяш вилката (най-вероятно това ще стане). За първия вариант - Предпологам че ботушите са еднакви за различните Тори, така че ти върши работа и счупена 308 примерно. Късмет в начинанието, но имай предвид, че щом с карането си си я счупил, ще я счупиш отново, замисли се за сериозен ъйпгрейд. :D
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот Gecata_gb » Пон Апр 25, 2011 1:23 pm

Ем брат смятай така я зех от 1 фр ... не беше спраскана и 1 мой фр тапак ... ми янапънаи се прасна .. От каде да изкпам ботуши едва ли ще я спраскам ;х
Аватар
Gecata_gb

Мнениеот Gecata_gb » Пон Апр 25, 2011 3:55 pm

Абе пичове.Неможе ли да се надянем на някакви други ботуши да кажем от някаква друга вилка ? Смисъл има ли нещо по различно гледах до сега мойте преди имаx Sr Suntour DURO DJ D ,Sr Suntur XCR, и сега като гледам Тората никаква разлика не виждам някакъв проблем ли какво е ако направим нещо подобно и ако някой има мнение по мойто"мнение" да остави поста си тук
Благодаря :)
Аватар
Gecata_gb

Мнениеот denises26 » Пон Апр 25, 2011 10:08 pm

Като за начало, вилките, които си изброил са с 30мм стеншъни, а Тората с 32мм...
Аватар
denises26

Рейтинг: 1402

Мнениеот Gecata_gb » Вто Апр 26, 2011 6:07 am

denises26 написа:Като за начало, вилките, които си изброил са с 30мм стеншъни, а Тората с 32мм...

Май не ме разбра ... Изборих тези вилкии ,защото имах такива и гледах ботушите са еднакви ,а може ли някакви ботуши да станат или не ?
Аватар
Gecata_gb

Мнениеот bio » Вто Апр 26, 2011 8:36 am

Gecata_gb написа:
denises26 написа:Като за начало, вилките, които си изброил са с 30мм стеншъни, а Тората с 32мм...

Май не ме разбра ... Изборих тези вилкии ,защото имах такива и гледах ботушите са еднакви ,а може ли някакви ботуши да станат или не ?

НЕ
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик