Проблем със средно

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Проблем със средно

Мнениеот arsenala5 » Съб Юли 02, 2011 11:03 am

Здравейте,
Карам курбели RaceFace Ride DH. Всичко е супер, но преди известно време започнах да усещам пукане. Въпросното пукане се появяваше само при по-силно натоварване и то само в левия курбел. Самия курбел пука точно преди да достигне най-долното си положение. Средното е добре стегнато. Скоро махах курбелите, за да изчистя вътре средното, но и това не помогна. От педалите не е, защото резбата им е гресирана и това ме навежда на мисълта, че има проблем вътре в самите лагери. Споделете мнение. :)

П.С. Не ми пишете, че скоро е имало такава тема, защото си направих труда да я прочета цялата, а и момчето караше с курбели на квадрат.
П.С.2. Ще помоля за компетентни мнения и обосновани отговори. Благодаря. :)
arsenala5

Рейтинг: 1205

Re: Проблем със средно

Мнениеот war_shadow » Съб Юли 02, 2011 1:10 pm

Хмм,бях чувал за проблем с същите курбели но не си спомням какво се оказа.Може би ако смениш лагерите ще се оправи :dontknow:
Аватар
war_shadow

Рейтинг: 1207

Мнениеот StanY » Съб Юли 02, 2011 11:36 pm

Грес-та му е майката. :agree: по курбела и по ос-та
Продава: viewtopic.php?f=19&t=131916
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Аватар
StanY

Рейтинг: 1169

Мнениеот monkols » Пон Юли 04, 2011 2:34 pm

Може да е лагер,може да е м/у оста и курбела,може да е самия педал,това,че резбата му е гресирана не означава,че и лагерите му са смазани :agree:
monkols

Рейтинг: 1245

Назад към Веломеханик