Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Здравейте наскоро ми дойде идея да си боядисам вилката и стеншъните, вилката е (rock shox dart1) .... Та въпросът ми е следният: Как да отворя вилката основно за да махна и ботушите и всичко останало и с каква боя да боядиасм само стеншъните ,някаква специална ли трябва да е или с боя за коли става :? Мерси предварително
3а разглобяването друг да каже, но да боядисваш стеншъните забрави! Оргиналните покрития се правят по електрохимичен път с цел олекотено плъзгане във втулките. С боята която искаш да боядисваш ще усереш работата и вида на вилката
Най-малкото което може да направиш вилката не функционална, по-добре си направи стандартно сервизиране.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...