ivanov_id написа:Абе веднъж и аз се качих Март месец от Габрово до Узана (и после се спуснах обратно) с колелото, ама не ми хареса преживяването - студено, мокро, хлъзгаво. Зимата най-много да отида да си напазарувам нещо с колелото, когато не ми се занимава с градския транспорт.
ivanov_id написа:Re: Кога и как ще зазимявате колелетата?
biker_pm написа:На морето ни е лека зимата и постоянно се кара .
royalracing написа:Авторе,ако можеш инвестирай малко пари и си вземи 2 гуми Максис Wet Scream 2.5 42а за предпочитане,излез да покараш веднъж и ще видиш,че въпроса ти е излишен
biker_pm написа:На морето ни е лека зимата и постоянно се кара
HepBeH_XaMcTep написа:Ето така го зазимих предишните 2 сезона...
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-5VcYkll3tgM/SyUdXCkSMZI/AAAAAAAAH-A/c7QUQ4aC1xg/s576/DSC00062.JPG
кога?
като падне достатъчно сняг!![]()
Ще видим... тази година може да прекарам повече време на 2 колела!
botroid написа:royalracing написа:Авторе,ако можеш инвестирай малко пари и си вземи 2 гуми Максис Wet Scream 2.5 42а за предпочитане,излез да покараш веднъж и ще видиш,че въпроса ти е излишен
И как тези гуми ще му променят впечатленията от каране през зимата, които са "студено, мокро, хлъзгаво"? И гуми от трактор да сложи, все тая. Проблемите които автора има, не са породени от гумите, а от дискомфорта да си навън през зимата. При по-запалени колоездачи, желанието за каране надделява над всякакъв евентуален дискомфорт, създаващ се от природни условия, като жега и студ. Някои хора имат по-големи способности за аклиматизация от други. Естествено, че който е зиморничав, се чуди как да си зазими колелото, докато друг може да върти по 5-6 часа при минусови температури и да му е сравнително приятно при това.
g.loumbev написа:На сняг се уча да карам защото се пада на мекоТо не че има много сняг напоследък
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 22 госта