1. Разкарваш тази лапа с променливия ъгъл, ако не искаш да се зачукаш някъде като куче.
2. Купуваш си нормална лапа. Може права, може с някакъв минимален ъгъл на издигане / снишаване (зависи от начина по който е монтирана).
3. Купуваш (намираш) два спейсъра. Единия 10 мм., другия 5 мм. (примерно). По този начин плюс ъгъла на лапата ще можеш да регулираш височината на кормилото. Поне аз така правя. Други монтират лапата без спейсъри. Въпрос на лични предпочитания. За пример давам снимката долу.

Първо светлия спейсър (5 мм.) беше под лапата и същата беше обърната с ъгъла надолу. Обаче се оказа, че ми идва прекалено ниско и затова размених местата на спейсърите и обърнах лапата.
4. След като си решил дали ще слагаш спейсъри или не, режеш стержена така, че да на стърчи над лапата, но и да не е под нивото на най- горния болт на лапата. За рязането можеш да използваш ножовка или
тръборез (ако имаш такъв). Ако в стержена има набита пеперудка, първо я начукваш навътре, но не много навътре. Мисля, че инструмента който се ползва специално за целта (не е задължителен все пак) беше ограничен да набива същата на 15 мм. от ръба на стержена, след като е отрязан.
5. След като си изпълнил горните процедури (операции), с тапата която е най- отгоре обираш хлабината в лагерите, но не натягай много. Има статия в сайта по въпроса колко точно да се натяга болта. След това затягаш болта (болтовете) на лапата и операцията е приключила.
Честито, вече имаш монтирана вилка!

P.S. Ако горното ти се вижда прекалено сложно, просто отиди на сервиз. Мисля, че подобна услуга би струвала между 5 и 10 лв.