Вероятно пукане на средното.

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Вероятно пукане на средното.

Мнениеот icko0o » Чет Сеп 22, 2011 10:45 pm

Здравейте на всички,искам да се посъветвам с вас защото пробвах няколко неща,но не се получва средното ми движение което е в комплект с курбели FSA Gravity Moto X които са нови на около 1,2 месеца пука доста сериозно.В смисъл незнам дали е от педала или не,но педала го смазвах с грес,затягах и такива неща и пак пука затова по-вероятно е да е средното,но то няма логика да пука като е нова.Пука само при силен натиск,когато искам да завъртя по-здраво или по-рязко,затова ако може някой да даде съвет как да го оправя ще съм много благодарен.

П.С. Скоро пусках тема,че предната ми главина която е на 20 ос-Hope Pro 2 има луфт и ми беше отговорено как да я прегледам и да сменя лагерите,но ми се струва доста сложна задача в отношение на това,че ме е страх да не строша нещо.Затова искам някой механик да го направи ако някой има съвет къде може в рамките на Стара Загора да ми бъдат сменени лагерите на главината ще ми бъде в голям плюс.Мерси и поздрави :beer:
Аватар
icko0o

Рейтинг: 1342

Назад към Веломеханик