kosio_dh написа:Не забравяй ,че за дисковата ти трябва и главина
rees написа:Предполагам знаеш как да поставиш апарата към вилката, защото е с РМ и е за 180(185) мм диск.
r1nftw написа:rees написа:Предполагам знаеш как да поставиш апарата към вилката, защото е с РМ и е за 180(185) мм диск.
Тук не си прав.Щом ушите са за PM монтаж, значи са или за 160мм диск без преходник, или за 203 пак без преходник.Той попада в първия случай.
rees написа:Например на тази вилка ->http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisiorni/4559-amortisiorna-vilka-sr-suntour-sf-9-xcr-rl-26.html е изписано ясно и точно, че е РМ за 180мм диск.
Ozzie написа:rees написа:Например на тази вилка ->http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisiorni/4559-amortisiorna-vilka-sr-suntour-sf-9-xcr-rl-26.html е изписано ясно и точно, че е РМ за 180мм диск.
Дълбоко се съмнявам XCR да излиза от завода с уши директно за 180 мм. ротор.
То затова си има и официални сайтове де. Който се интересува, проверява там.
teodor4o0 написа:до тук '' Fresh '' ми помогна до някъде с това колко е максималния размер ротор но дали самата спирачка става за скачане,дали да я взимам ,защото при някои скърцала ,тропала,суче се диска а други са много доволни и не съжаляваттова ви питам защото съм много объркан а и никога до сега не съм имал дискова
teodor4o0 написа:...а сега ми продават bb5 за 20 със всичко (жила предходник ротор и т.н.) и се чудя да я купувам ли ?
teodor4o0 написа:и на хидравлика съм навит и държа на предната спирачка но не ми се дават повече от 30 леваако някой продава да пише на ЛС
teodor4o0 написа:знам .. вторият собственик на bb7 цата (заради която всъщност пуснах темата ) я продаваше и каза че е най-добрата механика , а сега го питах за bb5 и той ми каза че разликата е само ,че bb7 има 7 ''врътки'' а bb5 има 5 ''врътки'' и каза че спирачката сила е същата просто разликата е във врътките за настройка ...съгласих се с това и почнах да търся и bb5 не само bb7 ,но вие казвате друго ... добре .. объркан съм ... вероятно тази тема ще бъде доста полезна и за хора които се колебаят за някоя от двата модела и ако разясните малко ще е добре..''Ozzie'' каза ясно, че бб5-цата не става и това е конкретно мнение но съм малко объркан защото един казва едно .. друг - друго и сега незнам какво да правя
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта