Както писах в една от спамерските теми - Ако някой ви каже, че за смяната на ротор ще ви е необходимо повече време от това което е необходимо за развиването на 10 болта, монтирането на новите части, завивайки същите тези 10 болта... Съветвам ви да му повярвате!
На приложената снимка се вижда това на което се натъкнах минавайки от ротор 203 мм. към ротор 180 мм. на предната спирачка.
Свалих колелото, демонтирах стария ротор, монтирах новия. Никакви проблеми.
Ред беше на адаптора (преходника). Болтовете се навиваха на ръка накъде до средата на дължината им. След това усилието беше прекалено голямо, дори и при работа с шестограна. За да не прецакам нещо, минах резбите на ушите на вилката с метчика. Още 5-10 минутки работа.
Това което не ми хареса (а в последствие се потвърдиха и опасенията ми), че главата на долния болт стърчеше над равнината на адаптора, където трябваше да стъпи апарата на спирачката. Та слагайки апарата, видях, че същия опира в главата на въпросния болт и няма да може да легне по никакъв начин върху адаптора.
Болт с по- ниска глава не ми се търсеше, въпреки, че можеше да изскочи някой от многобройните кутии из къщи. Решението - болта на менгмето и с флекса изпилих главата му с толкова, че да не пречи, но и да остане достатъчно място за шестограна. На снимката се вижда, че конструктивно на апарата на спирачката има някаква ямка, която нито е с нужната дълбочина, нито пък на правилното място.
Спирачката е
Shimano BR-M 775, адаптора
Shimano SM-MA-F 180 P/P.
Сега се чудя, дали да търся някакъв мейл на
Shimano относно техническа поддръжка и да ги запозная с проблема?
DSCN9745c.jpg