NeNo написа:Здравейте, дойде и моя ред да мина на тюблес. Въпросът ми е някой ползвал ли е комплекта на Muc- off:
https://is.gd/UWak9R . Шините са WTB ST I29 (29мм вътрешна ширина) и доколкото разбрах 30мм бандаж ще ми свърши работа.
Със същия Уилсет съм и аз, шините са супер безпроблемни откъм лента - ползвай каквото имаш в рамките на нормалните близки стойности до ширината
на шината - (по менюъл трябва да са с 31мм бандаж, аз карам с 25мм Горила Тейп. И с двете става от първи път без ядове.)
Muc-Off е последния сийлант, който бих използвал супер рядка е и за топлите месеци е окей, защото не се изпарява толкова много.
Но запълването на дупките е супер-смешно. Десетки хора съм виждал как добутват колелата си със спукани гуми до Байк-Шопа. Като ги види човек как бутат
и си вика: "Сигурно е разпрал борда или самата гума, а излиза пирон, клечка и личното ми любимо - клечка за зъби".
В момента бих си сетъпнал гумите със следните компоненти (вентил от Мuc-OFF, този с valve-remover, Бандаж - Горила Тейп и Сийланта е само един
STAN'S TIRE SEALANT)