Голяма помощ при профилактика на Дуро Д

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Re: Голяма помощ при профилактика на Дуро Д

Мнениеот Drag4o0 » Чет Сеп 16, 2010 11:20 am

Сега отивам да взема байка и да махна вилката.Ще излея маслото от патрона и ще пробвам с отвертка.Като приключа, ЩЕ пиша дали проблемът е решен.
DownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
хахахахаха
Drag4o0

Рейтинг: 991

Мнениеот Drag4o0 » Чет Сеп 16, 2010 1:32 pm

Направиг продцедурата ...иии......КУР!Нищо!И нещо се прееба резбата на короната на дясната врътка.Направо ми се реве :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: .Триите темата..... :bawling: :bawling: Вилката се продава за 30лв с коментар който я иска да пише ЛС.... :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
DownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
хахахахаха
Drag4o0

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 16, 2010 1:47 pm

Короната на дясната врътка? :dontknow:
Иди в сервиз незабавно, защото не съм сигурен дали изобщо знаеш кое кое е. Толкова от мен, успех.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Drag4o0 » Чет Сеп 16, 2010 3:59 pm

Дясната и лявата врътка за регулиранетои на трърдостта(Горните 2 гайки) се завиват на короната нали?Е, дясната резба е прецакана(тази откъм масления патрон/резервоар).
хахахахаха
Drag4o0

Мнениеот bikerider » Чет Сеп 16, 2010 4:29 pm

Еми капачката е тръгнала е накриво и си я прецакал. Другия път ще знаеш какво да не правиш.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Drag4o0 » Чет Сеп 16, 2010 4:31 pm

Не беше.Много внимавах.Нз как се прецака.......Както и да е ...
хахахахаха
Drag4o0

Предишна

Назад към Веломеханик