scratch написа:Не е от преносимите компресори - специално потърсих бензиностанция с читав компресорВсъщност първо отидох при 1 гумаджия да го помоля да ползвам неговия, но стана следния диалог:
- Добър ден, дали ще може да ползвам компресора за малко, да пробвам да направя тия гуми безкамерни?
- ГУМИ ЗА КОЛЕЛО БЕЗКАМЕРНИ НЕМА!!!
- Е добре, ще може ли поне да ползвам компресора за малко?
- НЕ!
Та след това обиколих бензиностанциите, да видя коя има читав компресор![]()
Пробвах и да натискам, и да не натискам гумата над винтила - никак не станаНе точно върху винтила, че да преча на въздуха да влиза, но областта около винтила.
Като пробвам пак - надявам се утре, ще пробвам с по-солидна доза сапун във водата
xcrider написа:Не е просто полезна, ами задължителна. Без сапунена е много трудно надуването.
Накрая така или иначе измивам каплата с гумата, понеже има и от бозата бъркотия.
kobso1245 написа:Въпросче-някъде в България продава ли се т.нар "Slime"?
В момента го диря по онлайн магазини, но нещо не мога да намеря.
Благодаря предварително.
PiD написа:kobso1245 написа:Въпросче-някъде в България продава ли се т.нар "Slime"?
В момента го диря по онлайн магазини, но нещо не мога да намеря.
Благодаря предварително.
Stan's NoTubes - http://www.velo-m.net/product.php?ProductID=4164
penmark написа:Тъй, сетих се, че имам един чисто нов телен NobbyNic в гаража. Тамън бях хванал чалъма от предната гума и викам айде. Обаче гоооолям зор. До сега го мъчих. Стана де, ама с много пот и мамата. Мисля, че заради каплата mach1 subzero. Ако имаше компресор сигурно щеше да стане от раз. Издишаше от винтила, ама бозата май го залепи.До утре ако не спадне, добре. Ако спадне, нова 20-ка.
penmark написа:Тъй, сетих се, че имам един чисто нов телен NobbyNic в гаража. Тамън бях хванал чалъма от предната гума и викам айде. Обаче гоооолям зор. До сега го мъчих. Стана де, ама с много пот и мамата.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта