marsa написа:Да не е разлепена втулка на шината? Ще дрънчи като почукаш шината срещуположно на вентила.
MacLeod написа:Какви външни гуми използваш, че се случва рядко ?
Flatmo написа:И моя опит с безкамерните гуми за сега е 1:0 за мен. Въпреки, че гумите са Schwalbe Double Defense т.е. би трябвало да са усилени от всички страни, един трън около 2мм дебел се беше набучил и стърчеше като пирон от гумата. Като се прибрах ми беше интересно какво ще стане като изкарам трънатака се беше набил, че трябваше да го дърпам с клещи. И като текна една боза от там... няма спиране. Въртях гумата и общо взето изглеждаше така: боза-балончета-въздух-боза-балончета-въздух..... не спира. Натиснах с пръст дупката и вуала точно за 5 секунди се запуши. Само бозата нищо не направи но с малко помощ от приятел всичко заспа. Не знам каква ми е бозата щото гумите ги запечатваха в магазина.
Любо написа:Някой ползвал ли е тези продукти : http://www.slime-bg.com/ и ако да , какво е мнението за тях ?
spirov92 написа:Ъъъ... Тая лента изглежда като някакво долнопробно тиксо...
MacLeod написа:Аз съм със същата лента ( жълта на Стан ) и изглежда по същия начин върху каплата.
Pr3d4t0R написа:damon
С тоя гумен бандаж (както и с гето) съм правил следните шини безкамерни - DT 4.2d и Мавик EN521, За шина, която е предвидена да се кара тюблес е достатъчно станското тиксо (или алтернатива), вентил и боза -----> всичко заспива.
Петър Велков написа:Та, днес пристигнаха X-King ProTection. НИЩО ОБЩО. Това явно е правилният X-King за tubeless, ама трябваше да си поблъскам главата, за да го разбера.
damon написа:... А странното е че приложеното тиксо е със ширина само 1 см - на практика може само да покрие дупките за спиците...
papinu написа:...
Но за мен е абсурдно да се направи безкамерна система само с тази залепваща бандажна лента.
moridinbg написа:Така - с лента само по дупките или с такава лента, но по цялата ширина на шината?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта