Дурото под двата шиша има едни буферни пружинки.Сложи някакъв по нисък гумен буфер или каквото друго се сетиш да върши работа.Ще трябва да отрежеш еластомера малко.После натегни прелоада от двете врътки отгоре.Увери се , че не се продънват носещите пружини и горните тръбите не са над втулките.Недей да я вдигаш много ако ще я продаваш.
axelmax написа:Нищо полезно няма в това да преправяш вече констрУирана и сметната вилка от инжЕнери,който не знам какво трябва да направят,че да не позволяват подобни "подобрения". . . .Пълно е с моднати вилки,рамки,части ,дупчене на водачи и т.н. в пазара.Не Ви ли писна?
boybetterknow написа:Какво ти пречи на теб?
axelmax написа:boybetterknowчо,викаш ,че си грамотен? въжки или въшки?
Не грамотен съм ,и го знам.И ако достойството ти в тази тема е да си по-грамотен (както се "вижда"),няма да ти помогне да схванеш какво ти говоря за вилката.
Къде е пълният член или избираш ,кой да нападаш?>>>>>>>>>"Какъв е проблема????"
@natalito-Проблемът е,че после ги продават на друг човек без да подозира за великите модове.Е**си подобрението е да извадиш тръбите.?
Сигурен съм ,че дори бормашина не си хващала,но смяташ,че си компетентна.
axelmax написа:@natalito-Проблемът е , че после ги продават на друг човек без да подозира за великите модове.Е**си подобрението е да извадиш тръбите.?
Сигурен съм , че дори бормашина не си хващала,но смяташ,че си компетентна.
EccentricMOTION написа:Твоят човек е Любо от DragZone. Смея да твърдя, че няма механик в София, който да модифицира по-добре от него. Занимава се с модификация и тунинг на вилки, сваляне на тегло на компоненти.
Аз карах една година Епикон с увеличен ход, точно от него. Никакви проблеми, луфтове, изключителна работа на вилката. Той е човека и с най-лекия Shiver в Европа /според мен/
axelmax написа:Чудя се къде са форумните "величия", който все обясняваха коклко е глупаво да си правиш подобен тунинг?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта