Ozzie написа:Не мога да разбера, защо след като бандажната лента ти идва по- широка от необходимото, просто не изрежеш това което е в повече?
bikerider написа:Друго, за което се сещам ( защо ли) е 20-цолова вътрешна гума за BMX.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
MacLeod написа:Изолирбанд с каква дебелина ползвате ?
capola написа:С какво лепите бандажната лента?
Ozzie написа:Аз с нищо.
И не виждам смисъл да се лепи.
capola написа:Аз я залепих преди малко с някакво секундно лепило. Вече 4-5 вътрешни гуми късам от разместване на бандажа - изкривява вентила и край.
bokouser написа:Демонтирах я и видях стара, може би оригиналната залепена бандажна лента, цялата надупчена (явно след някогашно натягане на спиците), вътрешната гума монтирана направо така на отворените дупки и съответно станала на малки балончета, едно от които спукано. Не знам дали е редно да се монтира гума при това положение,
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта