Проблем с вилка....помощ!!!

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Проблем с вилка....помощ!!!

Мнениеот kosio_dh » Съб Мар 31, 2012 7:34 pm

Днес направих профилактика на вилката си, но когато я затворих и започнах да затягам болтовете те превъртаха.След кратък оглед установих, че шишовете, които са вътре се въртят с болтовете.Казаха ми , че за да ги затегна трябва да държа на контра от горе.Едно момче успя да ми ги затегне кат натискаше ботушите, но на края на деня пак се налагаше да ги затягам.Успях да затегна единия от тях, но усещам как другия превърта с шиша. Бихте ли ми дали идея как да ги затегна без да ходя на майстор.Вилката ми е RST GILA T8. БЛАГОДАРЯ предварително :beer:
hrissim написа:
По-добре да ползваш "флексор карпи радиалис" върху "Корпус кавернозум" не без участието на "Imaginor".
3в1 дет се вика. Резултатът е гарантирано добър
Аватар
kosio_dh

Рейтинг: 1078

Re: Проблем с вилка....помощ!!!

Мнениеот Capoeira » Нед Апр 01, 2012 8:00 am

Значи започвам с това че на тази страница само от форума вече има 2 такива теми в който е казано какво се прави. отваряш си тапата отгоре вадиш каквото има вътре у бъркаш с дълуг имнбус или с много удължители докато не стигнеш до болта на дъното и си хванеш контра.
Bikes Intelligence Life
Proud of Boxxer
Аватар
Capoeira

Рейтинг: 2000

Re: Проблем с вилка....помощ!!!

Мнениеот kosio_dh » Нед Апр 01, 2012 10:35 am

Извинявам се, че не съм потърсил подобни теми.Един последен въпрос: Какво би трябвало да има вътре като махна тапата?Вилката ми има само Preload.
hrissim написа:
По-добре да ползваш "флексор карпи радиалис" върху "Корпус кавернозум" не без участието на "Imaginor".
3в1 дет се вика. Резултатът е гарантирано добър
Аватар
kosio_dh

Рейтинг: 1078

Назад към Веломеханик