Търся болт за закрепяне на ChainGuard

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Търся болт за закрепяне на ChainGuard

Мнениеот SPA » Чет Апр 01, 2004 1:16 pm

Здравейте търся си болт като този:
Изображение
Изображение
Служи за закрепване на ChainGuard като замества болта прикрепваш големия и средния венец. Резба 8мм, гъстота на резбата 0.75, дължина 18мм. Ще съм благодарен ако някой има такав или поне е виждал някаде да продават подобен.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Мнениеот HellRaider » Чет Апр 01, 2004 8:15 pm

[quote="SPA"]

Здравейте търся си болт като този:
[img]http://free.top.bg/spasoft/Bolt/SalsaBolt1.jpg[/img]
[img]http://free.top.bg/spasoft/Bolt/SalsaBolt2.jpg[/img]
Служи за закрепване на ChainGuard като замества болта прикрепваш големия и средния венец. Резба 8мм, дължина 18мм. Ще съм благодарен ако някой има такав или поне е виждал някаде да продават подобен.

[/quote]

ima edno magazinche na slivnica samo za boltove kaiki i takiq shurtiii ima vsichko moje da vidi6 tam

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=b05b5 ... x=49&iy=56

e tuk mislq che e ako ne 6te trqbva se razhodi6 po slivnica ama e na tozi ygyl,no ne pomnq na koe tochno krastovi6te =)
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Рейтинг: 1700

Мнениеот Avid » Чет Апр 01, 2004 9:10 pm

На Сливница и Раковска
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Рейтинг: 1700

Мнениеот did » Пон Апр 05, 2004 9:33 am

SPA, хубаво ти дават съвети avid и hellrider, ама ти май в Пловдив го търсиш, нали така? Та значи, аз точно последния месец под дърво и камък търсих едни нестандартни болтове от неръждавейка за една лодка и покрай това установих къде може да се намери почти всякакъв крепежен елемент! Основните вносители (защото предполагам става дума за нещо от здрава стомана или неръждавейка, а не стругарско-занаятчийско произведение, нали така) са два:

1. Много сериозен асортимент (над 15000 артикула) предлага една фирма (забравих и името:xx(:) с офис срещу гарата, на колелото, в началото на бул. "В. Априлов", сградата преди кино "Гео Милев". Има големи табели "Крепежни елементи", на втори етаж са, но нямат магазин, а се занимават само с дистрибуция на едро. Ако, обаче, ги предупредиш и ги хванеш в настроение да им се занимава с такива поръчки, от днес за утре ще ти намерят каквото поискаш, даже ще ти дадат опции за видовете стомана, от които го имат туй нещо.

2. Има едно на вид малко магазинче, което обаче предлага в наличност доста голям набор подобни болтчета от СУПЕР СТОМАНА и ми са се издигнали много в очите с огромното си желание да угодят максимално на клиенти с дребни поръчки като мене:D! По принцип склада им е голям и е в ЕАЗ, на Кукленско шосе, но ако заявиш нещо в магазинчето, да 2 часа ти го доставят, дори да става дума за две болтчета! А, тамън сега виждам, че имам визитката им! Магазинчето се намира на ул. "Средец" 38А. Като минеш моста на Герджика в северна посока, преди спирката завиваш надясно и след около 100м поглеждаш надясно, в началото на една от пресечките ще го видиш - има си табели. Ето ти и телефона, който са ми дали: 032 966981 и този e-mail: [url=mailto:][email protected][/url]. Фирмата се казва "ГАЛДИ АЛФА" ООД. Дано ти свършат работа.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот SPA » Пон Апр 05, 2004 12:58 pm

[quote="did"]

SPA, хубаво ти дават съвети avid и hellrider, ама ти май в Пловдив го търсиш, нали така? ....
[/quote]

did мерси много за информация. Току що говорех с магазина. Имат някакви, но не с толкоз гъста резба. То магазинчето се намира до нас така, че утре ще гледам да мина, може се напасне нещо друго. А пак другата сграда пак си е до нас (родители). Баси под носа са ми, а де не ги видия :D:D:D
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Назад към Веломеханик