Помощ за вилка

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Помощ за вилка

Мнениеот scenox » Сря Юни 20, 2012 9:18 pm

Здравйте, имам клаймбър с хцр в момента с код 5 и е ясно какъв луфт има... (код 5 на хцр :crazy: ). Както и де, въпроса ми е мога ли да сложа тази вилка на клаймбър http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisi ... lc-26.html не съм сменял кормило чашки, главина.. Главината е фабричната http://screambikes.eu/bg/glavini-mtb-pr ... -rm65.html Ако трябва да сменям главината да ми препоръчате, ако може. но се надявам и с тази да стане.

П.С И забравих да попитам как ще отрази код 5 на тази вилка т.е. дали ще се получи луфт и въобще какво мислите за вилката.
Мерси предварително
Късмета да не падаш идва от добрата подготовгка
Аватар
scenox

Рейтинг: 1100

Re: Помощ за вилка

Мнениеот Madnesst » Сря Юни 20, 2012 10:24 pm

Ми точно за този епикон , трябва да се бръкнеш повечко за главина , защото е на 15-ка ос (тоест търси такава главина ) . Иначе аз карам такъв с elixir 5 от около година и няма грешка :beer:
Приятелите са като циците ..Някой са големи .. други малки .. Някой са истински .. Други са фалшиви :)
Аватар
Madnesst

Рейтинг: 1232

Re: Помощ за вилка

Мнениеот VGC » Съб Юни 23, 2012 11:08 pm

Ще ти трябва нова главина. Бих ти препоръчал DMR Convertable. в screambikes пишеше нещо от сорта "достатъчно лека за крос-кънтри, и достатъчно здрава за спускане". Има я в доста разцветки, но ще трябва да вземеш и преходник към 15-ка ос. Аз лично от вчера карам с тази конфигурация и за момента ме устройва :D Успех с покупката и да покажеш как се е получило :beer:
VGC

Рейтинг: 1225

Назад към Веломеханик