За клиентската поддръжка

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

За клиентската поддръжка

Мнениеот vlekov » Пон Юли 02, 2012 12:47 pm

Здравейте. Не съм 100% сигурен дали тази тема е за раздел Веломеханик, но има връзка, тъй че я пускам тук :^:
Та за какво става въпрос - преди две седмици бутнах колелото си без да искам както беше подпряно изправено и взе, че падна върху каската, която беше закачена за кормилото. Колелото просто се килна и падна в тревата, обаче каската го отнесе и се оказа, че съм си счупил т.нар. катарама-тройка, която държи двете каишки на каската под ухото. Много ме хвана яд, дори се връщах да търся катарамката по земята без особен успех :xx(: Както и да е, вързах каишките с една свинска опашка и по принцип можеше да се ползва така каската, ама грозна работа, та предвид предишния ми опит с отзивчива клиентска поддръжка, реших да пиша директно на производителя, евентуално да ми изпратят резервна част, да си оправя каската. Така и направих, с 2-3 имейла се разбрахме каква част ми трябва, написах си адреса и ги попитах как да платя. Казаха ми, че ще ми пратят част безплатно. След 3-4 дни пристигна пакета от Англия, а вътре, за моя огромна изненада вместо единичната катарамка, за която бях помолил, открих цялата система за фиксиране на каската, всички скоби, катарами и т.н. заедно с ЧЕТИРИ броя от въпросната катарамка, която бях счупил.
Та това, което искам да кажа на всички, които имат някакъв проблем с резервна част или нещо подобно - не се колебайте, пишете директно на производителя, често самия производител е далеч по-отзивчив от българския вносител. Това е удоволствието да си купиш продукт на голям и известен производител, получаваш поддръжка и лично отношение. Конкретно за моята каска нямаше как да стане с вносителя, понеже не се предлага официално в България, Fox Flux e каската.

fox-spare-parts-.jpg
Изображение Изображение
Аватар
vlekov

Рейтинг: 1365

Назад към Веломеханик