bocky написа:Ами поне според мен проблема е в болтовете, след като при затягане главите не лягат в гнездата а започват да дерат в лапата, едва ли може да се затегне както трябва. Драскотините не ми се стува да са толкова големи, че да създават луфт, който да не може да се обере.
Надявам се поне малко да съм помогнал.

Още веднъж благодаря,че се отзова,когато имах нужда от помощ.Още съм нов в спорта и все още подобрявам иначе умрелия ми T-Rex (стария вариант,черно/червено) до нещо що годе прилично за не много агресивно каране,и тъй като след като паднах огънах на 90 градуса предишното ми кормило,което междудругото беше 550мм и супер неудобно,реших,че е време да си зема ново.Взех ново кормило,Easton MonkeyBar 685мм,което реално се оказа 700мм :Д Дойде ред на лапата и реших да взема що годе евтино,имайки предвид колелото ми.За жалост попаднах на лоша покупка предполагам,с тези странни 7мм болтове,невъзможни за откриване.В момента Крепежи България са затворени и ще изчакам до понеделник да отида там да потърся с последна надежда да намеря.(Магазина,който ти ми предложи,го няма във Варна).Надраното отвътре,познат на баща ми ще ми го оправи,обясни ми как: ще шлайфа и след това ще сложи една гладка пластинка,с която да стане отново 28,6мм на скобата,но може и да не го правя,ако стане и без него.Дано да намеря болта,за да мога да натегна напълно.Със сегашните болтове,колкото и да се пъна,аз прецаквам лапата и не мога да я затегна напълно.Може би,понеделник,когато отида да потърся,ще пиша дали е станало