WhiteBoy написа:Нали знаете, че става доста по-хилаво отколкото преди ? Особено ако е някаква куча марка кормилото..
WhiteBoy написа:Имам достатъчно опитПравил съм го това с две кормило с удължение 5 см. на страна и двете ги счупих. Заради това не препоръчвам да се прави това.
WhiteBoy написа:Имам достатъчно опитПравил съм го това с две кормило с удължение 5 см. на страна и двете ги счупих. Заради това не препоръчвам да се прави това.
EccentricMOTION написа:По-широкото кормило ти дава по-голяма стабилност, но намалява възможността за катерене.
did написа:Тия теми трябва да се трият МОМЕНТАЛНО!
Ей ся ще почнат разни хора да си правят удължения. Хич не мислят, че най-страшните травми стават при счупено кормило.
did написа:УЖАС!
Bace_kz написа::offtopic:EccentricMOTION написа:По-широкото кормило ти дава по-голяма стабилност, но намалява възможността за катерене.
Би ли пояснил как намалява възможността за катерене ?
EccentricMOTION написа:Bace_kz написа::offtopic:
През последните 4 години съм карал кормила 600, 620, 685, 750 и 800мм, така че смятам че имам малък поглед над ситуацията при промяна на дължината на кормилото.
kriso2010 написа:Каква ширина ти е най-удобна, независимо катерене или спускане.?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта