Magicman написа:Хайде, бе. Не се плаши. Опитай с малка дупчица, шпилководач, и върток. няма как да не излезе
П.П. за това си говорим http://www.google.bg/imgres?q=%D1%88%D0 ... =195&ty=34
marsa написа:По-точно пишман-майстори! Само дето са ти надрали короната. Този болт може да се развие с няколко различни метода със сигурност. Ето една подобна тема отскоро, в края има веханик, който си е предложил услугите и е дал координати, може да се свържеш с него например:
viewtopic.php?f=4&t=135239
quadbike написа:И аз имах такъв случай и го отвъртях с здрава отверка и чук, като гледам си има улей само чукаш в посоката на отвъртане.
Пробвай и тогава пиши на мен ми е вършело работа многократноLIMMET написа:интересно как ще чукаш по посока на овъртането по !отверка! ....![]()
![]()
![]()
![]()
kapitango написа:Ще ти кажа аз как процедирам в такъв случай. Взимам една еврейска звезда с един размер нагоре и я набивам с чук до край и след това развивам. Важно е обаче еврейската ти звезда да е от някакъв качествен (Скъп) комплект. В противен случай ако е направена от "халва" няма да може да се вреже в стените на заобления вътрешен шестостен. Ако размера на шестограна с който си развивал е 5мм., то той отговаря на еврейска звезда с размер Т-30, съответно ще трябва да набиеш еврейска звезда с размер Т-35. Не забравяй да набиеш до край звездата а не само повърхностно.
X_NRG написа:Здрасти. Резултатът от тази тема: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=135239 е, че успях да си го развия сам, чрез заварка без телоподаващо. Просто си намерих 2мм електроди. Курбелът си остана като нов. В твоят случай, обаче, площта е доста по-малка и май ще е по-добре първо да опиташ с екстрактори - по-горе някой пусна снимка.
magnumz написа:Значи като гледам отиваш до най-близкия железарски магазин и вземаш еврейска звезда която да е с малко по голям диаметър от овализираната дупка. Вземаш чука и един авер. Авери ти държи С1то, а ти биеш еврейската звезда в главата на болта с някакъв чук ама биеш като перничанин. След това ти трябва от ония ключета който се настройват за различни гайки. С него хващаш края на звездата който влиза в отверката, стягаш ключето и развиваш. НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ОТВИЕ! ИЗПРОБВАН Е МЕТОДАПосле пишеш, че ще черпиш по една бира и си купуваш нов болт
пп от една стара темаkapitango написа:Ще ти кажа аз как процедирам в такъв случай. Взимам една еврейска звезда с един размер нагоре и я набивам с чук до край и след това развивам. Важно е обаче еврейската ти звезда да е от някакъв качествен (Скъп) комплект. В противен случай ако е направена от "халва" няма да може да се вреже в стените на заобления вътрешен шестостен. Ако размера на шестограна с който си развивал е 5мм., то той отговаря на еврейска звезда с размер Т-30, съответно ще трябва да набиеш еврейска звезда с размер Т-35. Не забравяй да набиеш до край звездата а не само повърхностно.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта