Здравейте, тъй като бях намерил преди време, когато ми трябваше колко мл масло трябва в ботуш за вилката, вчера я отворих пак, защото имах един друг малък проблем и реших да се допитам до вас. Имам чувството, че вилката не си прави пълния ход, разглобявам я от-до изкарвам стеншъните от ботушите и вътре не остава никакво масло. В началото още февруари месец, когато и смених маслото бях сипал точно по 205мл както беше описано в 'oil level chart'-а обаче правеше само половината си ход и изсипах от 2та ботуша по малко, за да се нормализира. Вчера като излях това, което имаше вътре видях, че скалата показва около 350мл+.
Някой има ли наблюдения над това колко точно трябва да сложа, така че да не пропада хода и да работи нормално или на мен ми се е престорило, това че не си прави пълния ход?

Пружините са сини, като едната страна е rc другата ETA.
И друго нещо, въпросния проблем, заради който я отворих е, че от към 1 месец насам усещам, че губи налягането в preload-a за около 3-4 дни каране.
Смених уплътненията на тапите отгоре и болтовете отдолу, има ли другаде място, откъдето може да си излиза въздуха. Тапата с вентила може да се разглобява посредством зегер шайба но не знам до какво положение мога да стигна със разглобяването, когато махна шайбата.(нямам такъв малък размер клещи

)