Здравейте,
не знам дали е за тук темата, претърсих форума, нищо не открих и реших да отворя нова тема.
Та... на въпроса. Смених днес вилката на колелото. Вилката е овърсайз, XCR SF12 LO 26", което според мен няма голямо значение, и проблема едва ли е от нея, ама знае ли човек. След смяната на вилката тръгнах аз да се прибирам от работа, щото нали всичко странично което може да се свърши в работно време си е жива печалба, та и ремонтите си ги правя там. Минавам си 200-300 метра и усещам че предното колело прави някакви странни ексцентрични движения и си завива само. В началото не беше проблем, обаче като излязох на околовръстното и дигнах скоростта, взе да се усеща все по-сериозно, все пак по-голяма скорост->повече обороти за единица време->повече резки смени на посоката. Това съчетано със сравнително силния вятър направи прибирането ми доста екстремно. Въпроса ми е - какво може да е причината за това, дали нещо при монтажа на вилката или нещо друго. Сутринта като си го карах със старата вилка нямаше такъв проблем. Благодаря предварително за помощта и отново се извинявам ако не е за тук темата.