Водач помощ!

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Водач помощ!

Мнениеот HighJump » Сря Авг 21, 2013 3:29 pm

Здравейте! Купих си водач Pro Wheel и днес отидох в един сервиз на Corratec да ми го сложат , направихме центровка и има един проблем който не успяха да решат!
Когато карам напред няма проблем , но врътна ли педалите назад - веригата пада ! , това става само между 6 и 1 скорост , на 7 и 8 няма проблем..

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ ! :dontknow: :bowdown:
HighJump

Рейтинг: 1200

Re: Водач помощ!

Мнениеот Стефо » Пет Ное 01, 2013 7:47 pm

Имах същия проблем при мен на 1-8 веригата заставаше в усукано положение, а липсваше едната "стена" на ролката на водача и затова падаше.Отидох в сервиза, смениха ролката и всичко се оправи :)
Стефо

Рейтинг: 1200

Re: Водач помощ!

Мнениеот mishooo » Съб Дек 21, 2013 5:46 pm

Предполагам "куших си водач" че водача е нов и би трябвало ролката да е цяла (с цели стени). Аз имам същия водач и нямам никъкви проблеми с него (макар че го купих втора ръка) и горната му част е "Home made" . Според мен е възможно да е от плочата ако е крива , или то ролката е на ос по която може да се движи (ляво/дясно) и като им свърши страничния ход и веригата се осуква, както колегата спомена :) :) Успех дано съм бил полезен :) :beer: :beer:
mishooo

Рейтинг: 1048

Назад към Веломеханик