Sasho_snegorina написа:Да, мисля че това се използва за напомпване, но ще е в пъти по-удобно да се монтира преходник към обикновен "shrader" вентил.
Sasho_snegorina написа:Разглобил съм тапата на въздушната камера, през която се помпа. Шокът съм го разглобил за сервизация, така че трябва да се напомпа след това. Болта - тапа, който запушва отвора за иглата, за мое учудване е с резба М8x1, така че няма да е проблем да се нареже резба. Въпросът е, че не съм виждал заготовка за автомобилен вентил, която да е по-дебела в края, за да може да се нареже резба M8?
Sasho_snegorina написа:Резбата е инчова, пробвах с болт M8x1 и се навиват само 2 навивки. Ако се намери оригинален преходник от някой донор ще е идеално.
Alexi написа:изравям тази стара темичка ,останала недовършена щото е интересна малко теми има за DIY сервизиране на шокове и понеже моя шок натам върви и ще трябва да отварям демпфера му ( аз или в сервиз още се чудя да го мятам ли ) ме интересува иглата за помпене на въздушната камера на демпфера има ли я някъде в готов вид или ако някой е правил самоделна да даде акъл ..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта