Като и да е,реших да си го възстановя с вече по-качествени части от както е било излязло от завода през 99-та.Първо му свалих всичко от него и то с 300 зора,понеже беше яко ръждясало.Остана само рамката и я подготвих за боя.Ето как изглеждаше:

После го направих черен мат,като исках да го ползвам за основа на военни надписи и шарки,но нещо не се получиха...

Тука вече е боядисано във военно зелен цвят и матов лак.Избрах този цвят,понеже много ми харесва и до сега не бях виждал колело с такъв.А и да е в тон с гората

Но много изчистено ми се виждаше така и реших да си поръчам едни стикери,дето да подхождат на зеления му цвят.

Мисля,че се получи нещо...колелото се използва за разходки в парка и малко градско.
Сменени са му капли,гуми,дерайльор,команди,курбеили,педали,верига,седалка,спирачки...почти всичко.
Но си остана малък проблем.А именно средното му движение.Имаше пръснат лагер,намерих същия,смених го но пак има малък луфт.пробвах да го натегна,но ефекта е минимален.Явно е карано доста време така и нещо се е износило вътре.Та искам да ви попитам,дали е възможно да му се сложи от по-модерните ос касети?Някой правил ли го е,или да търся нова ос и другите му там работи вътре?
Иначе колелото си върви екстра,сменят се скоростите без проблем,но си има гаден луфт в средното.
Ето една снимка да добиете представа от кой модел е.