Първият ми въпрос е хубав ли е изборът като марка, главините са Нексус 8Г на Шимано с вътрешни скорости и контра мисля някой ако разбира да казва, каплите двустенни и алуминиева рамка, ако има нещо по специялно при огледа моля ви кажете какво да гледам за да не си го чукам после в главата тоя байк..
Втоярия ми въпрос е следния колелото има да се ремонтира а аз не познавам никой който да ми е наблизо (Обеля) да го погледне и ако може да ми удари едно рамо да го пусна в движение и после най вероятно ще ходя напред назад да доизкусурявам..

За начало виждам че няма педали, скоба на седалката, ръкохвадката и рогът също, жилата са откчени и ще има нужда от реглаж на главината.. Абе все уж дребни работи ама ме притесняват, резбата на педалите еднаква ли е за всички курбели? Скоба ще се купува от магазин предполагам, някой ако има сервиз колко ще ми струва работата по колелото да се закачат жилата скоба за седалката да се натегнат болтове капли ако е нужно и такива общи работи, педали, и скоба мисля да си купя от Веломания Люлин , ако някой работи там може ли да ми каже ако оставя колелото сутринта до вечерта готово ли ще е? Или някой ако има подвижна работилница да дойде на място?! Абе вие какво бихте направили общо взето в моя случай, моля Ви за малко помощ. Благодаря