Здравейте!!
Имам комплект предна и задна спирачка avid elixir 7 при предната проблема е в лостчето просто не работи има огромен луфт или не знам как да го нарека мърда напред назад с 2-3 см при съвсем леко побутване с пръст колкото и да го натискам накладките помръдват леко но никаква спирачна сила все едно не съм я натиснал аз си мисля че част от проблема е свързан с врътката за регулиране на разстоянието на лостчето но това е само предположение гледам че се продават едни такива комплектчета с уплътнения в ebay за около 20-30 лева но са с огромна доставка та ако такова нещо може да помогне в тоя случай мога ли да намеря такива неща в България или ако е от чужбина да е с приемлива доставка всякакви съвети ще са полезни
При задната спирачка проблем май няма но на клипера точко до буталата има малко петно от спирачна течност и ме съмнява че текът от каде мога да намеря оплътнения
Ако ми кажете някои сайтове в които се продават части като за моята спирачка и да е с разумна доставка ще ви бъда благодарен