Здравейте,темата май не е в подходящия раздел,за което се извинявам,тъй като не става въпрос за някой скърцащ чарколяк,но...
Проблема е следния...боята по цялата ми рамка пада с поглед.И преди си падаше,но имаше причини,някой удар и т.н.

.Сега пада буквално с поглед.Цялата ми рамка е на едни "точки",ама буквално цялата.На места повече,на места по-малко.Най брутално

е по долната тръба...едва ли всичките тия "точици" са от удари от камъни

.Освен тях по същата тръба има и едни като прашинки,които предполагам,че след време ще прераснат

до подобни "точки"
Може и аз да имам вина за цялата тая история,защото за почистване от прах преди използвах някакво пронто за метални повърхности,другото е,че протектор за долната тръба не използвам,което също може и да се е отразило,ама чак пък толкова

.Рамката се кара вече 3ти сезон РАМ ХС2-ка от 2010,видяла е доста кал,ама...
Не ми харесва идеята за бюджетното прахово боядисване,защото нито ще има надписи,голям избор на цветове едва ли ще има,също ще е едноцветно.Та въпроса ми е ясен

,може ли да се измисли някакъв вариант с боядисване на най-засегнатите части,без да си личи от километри,ако може и да не си личи,де

или влизам във филм
Най-засегнатите места(ЦЯЛАТА долна и дори горната част на долната тръба,която няма досег с нищо

)представляват това
http://prikachi.com/images/950/7515950E.jpg ,другото е по-търпимо,но с тенденцията да стане нещо подобно