от jungleraver » Вто Яну 20, 2015 6:41 pm
Здравей Алекс,
Най-вероятно си взел най-правилното решение за себе си, а и със сигурност механиците там са опитни професионалисти.
Но сега ще ти обясня как виждам ситуацияата от моя поглед, не целя ни най-малко да те засегна, или да ти променям мнението:
Запознавам се аз с една девойка, и много я харесвам, естествено започвам да я свалям, но да му се не види, тя трудна, ама трудна, абе направо девствена. След месеци упорита работа, много похарчени средства и нерви, най-накрая приема моята покана за среща, и идва на вечеря вкъщи. Толкова внимателно съм планирал и най-малките детайли, че всичко се развива по план, и след втората бутилка вино, тя вече е гола, и ме чака с влажен поглед. И точно в този ключов момент познай какво - аз отварям гардероба, оттам изскача механика от Скот България, скача върху нея и започва да и "прокарва резбата", и освен че не мога да се включа и аз, даже не ми позволява и да гледам. На другата сутрин всичко приключва, плащам му аз на човека за добре свършената работа, хващам мацката под ръчичка, и я извеждам уж на разходка в парка, естесвено с тайната ми мисия да се похваля пред френдовете ми какво съм забил.
Пак повтарям - no offence, no bad feelings, надявам се поне някой да се позабавлява на идиотщините ми!