Marzocchi AM 1 TST-5 сглабяне.

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Marzocchi AM 1 TST-5 сглабяне.

Мнениеот papi007 » Съб Мар 14, 2015 9:14 pm

Здравейте,

Преди около седмица преживях лек ужасТ с гореспоменатата вилка. Докато карах, горната врътка за заключване излетя, вилката спадна и патронът си остана дълбоко скрито във вилката.

Търсих exploded view, за да си отговоря на въпроси, но уви не можах. За това прибягвам до форумната мъдрост .

Дали На тази ALL MOUNTAIN I / 2005 TST-5 патронът се държи към алуминиевата капачка отгоре само с федер-шайба?

Направих СНИМКИ, за да се види в момента какво има като уплътнения, както и как седи капачката към момента. Според мен не би трябвало да има нещо друго в тази сглобка, ама знам ли :nuts:

Втория въпрос е дали някой знае каква е резбата на болта, който държи черната капачка за контролиране на TST системата? (Приемайки че понякаква много голяма случайност при изхвърчането не е бръкнало в здрвето на цялата резба, и съответно не трябва да се мисли друг вариант) .

Благодаря предварително!! :)

Павел Матеев
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Re: Marzocchi AM 1 TST-5 сглабяне.

Мнениеот papi007 » Съб Мар 14, 2015 9:40 pm

Благодарение на баце Марса си отговорих:
https://www.youtube.com/watch?v=gfvtUvaxg7c

А винтчето от ETA страната става. Ще ходя до евроболт да взема такова винтче, и ще пиша какво е за информация.

Поздрави
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик