Аз карам със задна самозалепваща вътрешна гума на CST. Като цяло мога да я препоръчам, стига да си съгласен да направиш компромис с теглото. Аз единствено заради него не поставих такава и на предната. Досега се е самозалепвала около 7-8 пъти и още има лепило в нея, като на 2 пъти я срязах на шината и си изтече доволно оттам (тогава, разбира се, трябваше да я залепя с лепенки). Това е и недостатък според мен, защото трябва да си носиш цялото предвидено количество лепило за гумата в началото. Затова и аз се замислих дали шприцването на подобна смес малко по малко в обикновена вътрешна гума няма да е по-удачния вариант. Ако го пробваш, не забравяй да споделиш после
Това с талка звучи правдоподобно, но при мен залепването става по-скоро между вътрешната и външната гума, т.е. в зоната без талк. А дали смесването му слепилото няма да прецака качествата на сместта, не мога да коментирам.
Имай в предвид също така, че самозалепваща се не означава самонапомпваща се. Може да ти се наложи да я донапомпаш на 2-3 пъти. И също така понеже, както споменах, залепването става по-скоро между двете гуми, при изваждане на вътрешната някой от залепванията се отварят.
Успех