Alexi написа:вилката трябва да се разглоби и да се види състоянието и и какво има за смяна .. ако еластомерите са заминали ще имаш проблеми да ги намериш ,все пак е 30 годишна - могат да се заменят според мен с подходящи пружини
nikeairmax написа:Ми да аз мога да я разглобя и поправя, но резервните части са ми проблем.... и ми се искаше да разбера има ли някой в БГ който да се наеме да я отремонтира с оригинални части или поне нещо близко до оригинала... Благодаря за съвета.
evilzet написа:Само да не са набор на вилката, малко злорадо звучи, но е като предупреждение.
nikeairmax написа:evilzet написа:Само да не са набор на вилката, малко злорадо звучи, но е като предупреждение.
не чисто нови са , човека си работи сериозно продава и дриги виж тук: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... pp_android
the_rookie написа:В "малкия" немски ибей съм откривал доста рядко срещани неща! В твоя случай продуктите са нови(скоро произведени), но не са OEM! За еластомерите е важна датата на пройзводство тъй като променят характеристиките си (стареят) с времето. OEM(или оригинални) и скоро направени звучи невероятно за конкретния модел и това беше смисъла в бележката от evilzet!
Harka написа:Защо не потърсиш кои байкове навремето са били оригинално екипирани с тази вилка и не потърсиш специално такава рамка? Ще стане нечовешки проект.
Потребители, разглеждащи този форум: Lucky Loser и 2 госта