Здравейте, проверих и Bike Center действително разполагат с въпросния инструмент за монтажа на средното. Сега обаче чуденето е друго. Какво точно средно ми трябва за рамката...съответно пак на Praxis. Признавам, че драйвтрейна не ми е силна страна, а и със всичките нови стандарти, става все по объркващо. Рамката e Pipedream Sirius S5, на сайта им са написали че е за External cups/Bearings. Чуденето ми е кое точно средно трябва да си купя, стандартното на резба Praxis M30 BSA или M30 T47 E.B.? Предполагам второто, но и не съм съвсем сигурен. Другият въпрос е дали въобще съм нацелил правилния курбел. Курбелите са Praxis Cadet Gen 2, 175мм дължина, Q-Factor 172мм, ще се ползва с плоча Absolute Black Round 32th 3мм offset. Според сайта на Pipedream, обаче chain line-a за 32 зъба плоча трябва да е 49мм, а тези курбели трябва да се използват с 6мм offset плоча, за да се достигне въпросния chain line. Мислите ли, че все пак ще се получат нещата, или да ги отказвам, да продавам плочата и да си купя Shimano XT M8000 курбелите...въпреки, че и там не съм много сигурен как ще се получат нещата. Рамката ще се ползва с 11 скоростна система XT и касета Sunrace 11-46. Благодаря ви много предварително за мненията и съветите.