След бойното кръщене на колелото (и на мен) в любителско състезание, се разтропа всичко що може да тропа

реших да започвам да събирам нов комплект капли. За целта съм си избрал вече шините, които ще поръчам в близките няколко дни, но с главините ме
заболя главата. Не съм запознат с всички стандарти и възможности за монтаж спрямо моята рамка, поради което моля за съдействие и разяснение как да избера.
Рамката е DRAG Trigger - Internal Cables, Tapered, BOOST ... e тоА бууст нещо не го схващам. Сега е с едни главини, които май са ми се паднали от зрънчо

Идеята ми е да сложа главини със сменяеми, машнии (капсуловани) лагери, като ако е възможно да не си дарявам бъбрека за тях

1. Предна главина:
Вилката ми е RockShox Judy 100мм ход и 100мм широчина за главината, QR, диск на 6 болта. Тук какво може да се сложи?
Гледам има какви ли не варианти на проходни оси (които май не стават за тази вилка, но не съм сигурен), разни преходници, конуси и т.н. Та освен 100мм
широчина, какво друго трябва да съобразя при избора? Какви оси са съвместими и какви не са? Конкретни предложения също са добре дошли.
2. Задна главина:
Тук пък съвсем не съм наясно... Бууст... Що е то и има ли почва у нас??? Меря 142мм между "ушите" на рамката. Монтажа е същия QR, както при предната главина.
Ушите, до колкото разбирам се сменят (или греша) и се слага съответната бууст или каквато е там ос/главина? В момента е с касета 9х, Шимано HG, а имам идея
някога да мина на 10х или 11х (това още не му е дошло времето). И така... Колко широка главина... 142? Съвместими ли са 9х/10х/11х касети при една главина
или и това трябва да сменям заедно с главината. Проходна ос да/не и каква/колко? Ушите на рамката сменят ли се в такъв случай и какви трябва да са?
Тук също оворим за диск с монтаж на 6 болта. Конкретни предложения също са добре дошли.
За сега не се сещам за друго, но ще питам в движение

П.П.: Не съм на зор с този ъпгрейд, така че ще си събирам новите капли поетапно. Старите все още имат какво да видят